Hybrid Styles

Met de hybrid styles van Vanguard kun je alle kanten op. Deze veelzijdige items, zoals shirts jackets, bodywarmers en lichtgewicht jassen, kun je op verschillende manieren combineren en zo helemaal eigen maken. Het zijn ideale extra lagen, die je zowel ergens over als ook onder kunt dragen.

Tussenjassen van Vanguard

Naast comfortabele Vanguard winterjassen en stoere Vanguard zomerjassen vind je in onze collectie ook diverse tussenjassen. Een stoere, maar altijd stijlvolle tussenjas is onmisbaar in de garderobe van elke gentleman. Tussenjassen voor heren zijn de ideale keuze om de tijd tussen de seizoenen te overbruggen. Wanneer het nog te warm is voor je winterjas, of juist nog te koud om zonder jas op pad te gaan, is een comfortabele tussenjas de juiste keuze. Met de tussenjassen van Vanguard ben je perfect voorbereid op elk moment van de dag. Welk item is jouw favoriet?

Stoere en stijlvolle tussenjassen

Met onze tussenjassen kun je alle kanten op. Ze zijn perfect afgestemd op de rest van de Vanguard collectie. Hierdoor kun je ze makkelijk combineren en zijn ze ideaal om elke gentleman’s look af te ronden. Het zijn echte must-haves voor het samenstellen van smart casual Vanguard looks. Combineer onze tussenjassen bijvoorbeeld met een stoere Vanguard jeans voor een stoere, stijlvolle outfit. Onze tussenjassen voor heren zijn uitgevoerd in comfortabele, hoogwaardige materialen en afgewerkt met mooie finishes en details.

Tussenjassen voor elke gelegenheid

Op zoek naar een nieuwe tussenjas? Ontdek het aanbod aan tussenjassen in de Vanguard collectie en vind makkelijk het item dat het beste bij jouw situatie en voorkeuren past. Van waterafstotende jassen tot shirt jackets, we hebben diverse tussenjassen voor heren ontworpen. Deze lichtgewicht jassen van Vanguard zijn ideaal om als comfortabele extra laag te dragen. De kenmerkende Vanguard details, bijvoorbeeld geïnspireerd op custom bikes, geven elk item een stoere, maar altijd stijlvolle look.

Vanguard tussenjassen online bestellen

Ontdek onze tussenjassen voor heren in de Vanguard webshop. Bekijk alle stijlen, fits en features en kies de Vanguard tussenjas die het beste bij je past. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd via DHL. Je ontvangt jouw bestelling direct vanuit onze vestigingen in Nederland, waardoor je zeker kunt zijn van een snelle levertijd.

Vragen?