Life is a journey. Ride in style

VANGUARD FITGUIDE

Naar welke stijl jouw voorkeur ook uitgaat, bij Vanguard vind je de perfecte fit voor elk moment van de dag. Alle jeans van Vanguard zijn uitgevoerd in hoogwaardig denim en erg comfortabel om te dragen. Op zoek naar een nieuwe jeans? Bekijk onze fitguide, ontdek de verschillen tussen de modellen en kies de stijlvolle, tijdloze jeans die het beste bij je past.

FITS

V7 RIDER JEANS

Regular fit

De V7 jeans van Vanguard: een echte must-have in de kledingkast van elke gentleman. De V7 is de moderne regular fit van Vanguard.


- Straight leg
- Ritssluiting
- 18 cm leg opening

Ride in Style

Deze moderne regular fit jeans is verkrijgbaar in diverse wassingen en kun je perfect met andere items van Vanguard combineren. De speciale wassing creëert een mooi kleureffect op de naden, en door de karakteristieke onregelmatigheid in de stof komt de stoere structuur goed naar voren. De stretch zorgt voor extra draagcomfort. Iconische Vanguard details, waaronder de V-shape coin pocket, het geborduurde Vanguard logo op de back pocket en de rijke Italiaanse suède back patch, maken deze stoere, stijlvolle jeans af.

V12 RIDER JEANS

Slim fit

Ontdek de nieuwste Vanguard fit: de V12 jeans. Wegens het grote succes van de Vanguard V12 chino hebben we deze stijl nu ook uitgevoerd in een jeans fit.

 Details:
- Slim leg
- Ritssluiting
- 6-pocket
- 16,5 cm leg opening

COOL AND SOPHISTICATED

De V12 jeans heeft een moderne slim fit met een relaxte look. Hij is uitgevoerd in een hele zachte, hoogwaardige denim met comfort stretch en een goede recovery. Kenmerkende details, zoals de leren back patch, het geborduurde logo en de V-vormige coin pocket, maken de V12 jeans helemaal compleet. Deze nieuwe Vanguard denim, verkrijgbaar in verschillende wassingen, is de perfecte basis voor veelzijdige looks.

V850 Rider Jeans

Slim fit

De iconische V850 slim fit jeans, uitgevoerd in de bekende 4-way kwaliteit, biedt ultiem draagcomfort en is de perfecte denim essential voor elk seizoen.

Details:
- Slim leg
- Ritssluiting
- 5-pocket
- 17 cm leg opening

Ultimate Freedom

De V850 Rider Jeans is een eerbetoon aan de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans-racer. Diverse details van de V850 custom-built bike verwijzen naar de jeans en omgekeerd, zoals de kleur en de stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in Decadent Chocolate, de triple highway stitching, de V boven de back pocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel. De V850 Rider jeans is verkrijgbaar in verschillende wassingen.

Vragen?