Openingstijden

Nu open tot 18:00

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 18:00u
Vrijdag
10:00u - 21:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 18:00u

Contact

Lijnbaan 79A

3012 EM Rotterdam

The Netherlands

010 820 9792

Route

Sinds 2013

De deuren van Just Brands Rotterdam zijn 1 maart 2013 open gegaan. Een grootse opening met Feyenoord-spelers Jean-Paul Boëtius en Tony Vilhena. Rotterdam is een relatief nieuwe stad met oude geschiedenis en past perfect bij de winkelformule en sfeer van Just Brands Stores. De winkel is gevestigd in de bekendste winkelstraat van Rotterdam namelijk “de Lijnbaan”.

De winkel is op loopafstand van het Centraal Station en met het openbaar vervoer goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland.

Deze vestiging heeft 2 etages en een winkeloppervlakte van maar liefst 300 m2. Op de begane grond verkopen we PME Legend. Verdiep je je meer in de winkel dan zie je de imposante “jeanswand” waar de verschillende modellen broeken klaar liggen om gepast te worden. Aangekomen op de 1e etage proef je de sfeer van het verfijnde Cast Iron. Vanguard met z’n stoere motor heeft hier ook een plek gekregen. De 3 merken zorgen ervoor dat er altijd wel iets passends te vinden is.

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?