Openingstijden

Nu open tot 17:00

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 17:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Kerkstraat 43

1211 CL Hilversum

The Netherlands

035 820 0958

Route

Sinds 2013

Precies 5 jaar na de opening van de eerste winkel in Amsterdam opent Just Brands Hilversum de deuren aan de Kerkstraat 43 in het Gooi.

In het midden van de Kerkstraat vind je een sfeervolle winkel waar je hartelijk begroet wordt door de vriendelijke gezichten van Just Brands. De koffie staat hier altijd voor je klaar en het team vertelt je graag alles over de merken die je kunt vinden in de winkel.

Je wordt ontvangen in de stijlvolle, rebelse sfeer van Cast Iron voordat je aankomt in de wereld van de Cargo Pilot van PME Legend. De mooie details in de winkel laten de merken spreken en het team van JB Hilversum weet iedereen te prikkelen met hun deskundigheid en enthousiasme. Aan het einde van de winkel vind je de paskamers en de smaakvolle collectie van Vanguard.

Door onze vakkennis te combineren met oprechte gezelligheid maken we bij Just Brands winkelen tot een waar feestje!

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?