Openingstijden

Nu open tot 18:00

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Grote Houtstraat 67

2011 SE Haarlem

The Netherlands

023 764 0700

Route

Sinds 2010

De derde Just Brands Store is gevestigd in Haarlem. In de Grote Houtstraat, de langste (en meerdere malen verkozen tot leukste!) winkelstraat van Nederland. 

Sinds september 2010 is Just Brands een begrip in Haarlem geworden. In 2011 geëindigd op de 4e plaats in de wedstrijd winkel van het jaar in Haarlem. Just Brands stond als enige kledingwinkel in de top 20! 

Voor 2019-2020 had Justbrands Haarlem de hoogste NPS score (een belangrijke instrument voor klanttevredenheid en klantloyaliteit) in de nominatie voor “ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland” in de categorie herenmode.

Deze altijd gastvrije JB Store, gevestigd in een van de gezelligste steden van Nederland met op enkele minuten afstand de leukste en gezellige terrasjes waar Haarlem om bekend staat, op de Grote Markt, Botermarkt, Oude Koemarkt en de Raaks.

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?