Openingstijden

Nu open tot 21:00

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 21:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Demer 25-27

5611 AP Eindhoven

The Netherlands

040 820 0224

Route

Sinds 2015

Eindhoven barst van de energie, en het JB team Eindhoven ook! Dat is ook wel nodig met zo’n grote winkel ingang en zoveel winkelend publiek op straat. De winkel in de Demer heeft een winkeloppervlakte van 230 m2 en is gelijkvloers. De imposante jeanswand in het midden van de winkel verdeelt deze in tweeën, met aan de ene kant PME Legend en de andere kant Vanguard en Cast Iron. In de jeanswand zijn rollen met denim gepresenteerd, wat je het gevoel geeft alsof je je in het atelier bevindt waar de jeans gemaakt worden. En als dat dan gepaard gaat met de Brabantse gezelligheid is het “Just Brands gevoel” compleet!

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?