Openingstijden

Nu open tot 18:00

Maandag
12:00u - 18:00u
Dinsdag
10:00u - 18:00u
Woensdag
10:00u - 18:00u
Donderdag
10:00u - 21:00u
Vrijdag
10:00u - 18:00u
Zaterdag
10:00u - 18:00u
Zondag
12:00u - 17:00u

Contact

Eindstraat 15-17

4811 KK Breda

The Netherlands

076 820 0506

Route

Sinds 2016

Breda staat steevast in de top 5 van meest gastvrije steden van Nederland en dat gevoel wordt nog eens versterkt bij de JB Store Breda! Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een warm onthaal van het team en de mooiste gesprekken vinden er plaats onder het genot van een kop koffie. De grote winkel van 280 m2 ademt sfeer uit en in elke hoe is wel een spannend detail te vinden. Bij binnenkomst waan je je al in de wereld van de cargo piloot van PME Legend. Draai je vervolgens naar links dan valt gelijk de motor van Vanguard op, met daar omheen de collectie stijlvol gepresenteerd. De kassa is sfeervol verlicht met elegante details wat een mooie overgang maakt naar de wereld van Cast Iron. Robuuste en onderscheidende attributen versterken het verfijnde merkgevoel hier. Wat een mooie winkel!

Onze brands

PME Legend

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie.

VANGUARD

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk waar vakmanschap en authenticiteit centraal staat. De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is. Door dit te combineren met dressed up herenkleding en de denimcultuur creëeren we een eigen casual, maar geklede urban look.

CAST IRON

Een jong, casual lifestyle kledingmerk met een moderne dressed up twist, wat je direct terugziet in het gebruik van materialen, de manier van ontwerpen en het toepassen van onderscheidende, unieke details. Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. We volgen niet, maar dagen uit. Met een unieke, hoogwaardige collectie die direct aanvoelt als een klassieke Ford Mustang: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling.

Vragen?