V850 IN VALENCIA

V850 IN VALENCIA

Met de V850 jeans ben je klaar voor elk moment van de dag.

De bestemming van onze Gentleman’s Journey is Valencia: de perfecte plek voor een stijlvolle getaway. We pakken onze favoriete layering pieces uit de nieuwe collectie in en vertrekken met de V850 bike naar deze highlight aan de Spaanse kust. We nemen je mee op ontdekkingstocht langs een aantal van onze favoriete plekken, waarbij de nieuwe V850 slim fit jeans de perfecte basis is voor een tijdloze look voor elk moment van de dag.

A SOPHISTICATED START

We beginnen de dag bij Federal Café. Deze aanrader is gevestigd op het Plaza de Rodrigo Botet – een rustig plein in het bruisende hart van Valencia. De perfecte plek om te genieten van een goede espresso in de ochtendzon. De layering pieces uit onze nieuwe collectie zijn ideale items voor dagen als deze. We combineren de moderne, rijke V850 denim met een gestreept T-shirt en een lichtgewicht bodywarmer. Als extra laag nemen we de Scura blazer mee.

V850 JEANS

De iconische Vanguard V850 jeans is gemaakt van een rijke denim met een stoere structuur. Het is een stijlvolle slim fit in een bi-stretch kwaliteit, die zorgt voor ultiem draagcomfort. Deze jeans wordt uitgevoerd in verschillende wassingen en is daarmee de perfecte essential voor ieder seizoen.

SHOP NU

SHOP YOUR LOOK

Laat je inspireren door onze looks en shop makkelijk jouw favoriete combinaties.

ONTDEK NU
Vragen?
Er ging iets mis. Probeer het opnieuw of herstart de app.