SHOP YOUR SHIRT

SHOP YOUR SHIRT

Onze nieuwe collectie biedt voor iedereen het ideale overhemd. Van comfortabele jersey shirts tot klassieke Oxford overhemden – in deze nieuwe collectie vind je een overhemd voor iedere gelegenheid. Klaar om je garderobe aan te vullen met stijlvolle shirts? Met de items die we hieronder uitlichten zit je sowieso goed.

BEKIJK ALLE OVERHEMDEN

VEELZIJDIGE OVERSHIRTS

Met onze overshirts kun je alle kanten op. Deze veelzijdige layering pieces zijn gemakkelijk te combineren en zowel over als onder andere items te dragen. Je kunt er dus perfect een stoere, comfortabele extra laag mee toevoegen aan je outfit. De ideale keuze voor elk moment van de dag, of je nou thuis of onderweg bent.

COMFORTABEL JERSEY

Op zoek naar een comfortabel overhemd dat je eigenlijk voor elke gelegenheid kunt dragen? Dan is een jersey shirt een echte must-have. Deze shirts worden gemaakt van een fijne, dubbelgebreide stof met een natuurlijke stretch. De stretch zorgt ervoor dat het overhemd extra comfortabel is om te dragen en tegelijkertijd zijn vorm optimaal behoudt.

TIJDLOZE SHIRTS

Ga je naar kantoor of zoek je iets voor een andere, meer zakelijke gelegenheid? Onze tijdloze shirts zijn altijd de juiste keuze voor gekledere looks. Ze worden stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen met een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SHOP YOUR SHIRT

Ontdek de stoere, maar altijd stijlvolle overhemden van Vanguard.

SHOP NU
Vragen?