Werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

 

 

Over ons

Contactgegevens Vanguard

Vanguard (Vanguard-Clothing.com) is onderdeel van Just Brands B.V.

Telefoon: +31(0)880530570

E-mail: webshopservice@vanguard-clothing.com

 

Contactgegevens Just Brands

Just Brands B.V.
New Yorkstraat 50
1175 RD
Lijnden

+31(0)204878888

info@justbrands.nl

KvK: 33241012

 

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op ec.europa.eu/consumers/odr. Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.

 

Mission statement Just Brands

Just Brands is een trots bedrijf met een focus op de lange termijn. Stap voor stap bouwen we aan een sterke organisatie, waarmee we toonaangevend kunnen zijn in de markt voor premium jeans, casual & herenkleding en waarmee we onze positie in de Benelux en DACH-landen kunnen blijven versterken. Dit doen we door consequent hoogwaardige producten aan te bieden en intensief samen te werken met onze partners. Zo kunnen we onze drie merken (PME Legend, Vanguard, Cast Iron) blijven uitbreiden en nóg beter op de kaart zetten door ons van de massa te onderscheiden.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een platte organisatiestructuur, waarbij we persoonlijke groei omarmen. Door te werken in een eerlijke en open no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect centraal staat, krijgen mensen de ruimte om proactief en ondernemend te zijn. Met onze hoge ethische normen en respect voor het milieu is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke pijler voor Just Brands.

  • Marktleider in Nederland en een sterke groei in DACH-landen en België.
  • Een onderscheidende identiteit met een professionele marketingafdeling en authentieke visuele merchandising.
  • Door EDI beheerde lifestyle-modeconcepten met een moderne, actuele uitstraling en een NOS Jeans-aanbieding.
  • Drie moderne merken die de doelgroepen aantrekken met drie sterke verhaallijnen.
  • Een volwassen look tot maat XXXL. Met hoogwaardige, gedetailleerde designs en een uitstekende prijs / prestatieverhouding.
  • Een betrouwbare en financieel gezonde internationale partner met een lange, stabiele en succesvolle geschiedenis in de Benelux.
  • Een brede range aan mogelijkheden voor samenwerking met een goede doorverkoop en een hoog rendement.

 

Werken bij Just Brands

We zijn altijd op zoek naar talentvolle, nuchtere mensen met een passie voor mode. Bekijk de vacatures voor onze winkels en ons hoofdkantoor of stuur gewoon een open sollicitatie als je ons informeel kunt vertellen waarom we jou nou echt niet moeten laten lopen. 

Ga naar de Just Brands job site.

Vragen?