Je winkelmand is leeg

Gratis retourneren in de Vanguard Official Webshop

 

Retourprocedure

 

 1. 1) In het ontvangen pakket tref je een document aan dat bestaat uit twee delen: de Afleveringsbon en de Retourbon. Bewaar de Afleveringsbon;
 2. 2) Vul de Retourbon in;
 3. 3) Plaats de Retourbon en de artikelen in het originele pakket;
 4. 4) Het retouradreslabel (sticker) heeft u los ontvangen, plak de sticker over het originele verzendlabel van het pakket;
 5. 5) Optie 1: retourneren bij een DHL Parcelshop. Je kunt het pakket kosteloos retourneren bij een DHL Parcelshop. Ga naar één van de DHL locaties. Je kunt deze vinden op: dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop
  Optie 2: afhaalopdracht. Je kunt het pakket kosteloos laten ophalen door DHL. Ga naar vanguard-clothing.com/afhaalopdracht. Vul daar je gegevens en je ordernummer als referentie in. Na het invullen van het gewicht en de grootte van het pakket kun je het gewenste tijdvak selecteren uit de lijst
 6. 6) Bewaar het verzendbewijs van je retourzending tot wij de ontvangst van je retourzending hebben bevestigd.
 7.  

  * Heeft u geen retourbon ontvangen in uw pakket? Neem dan contact op met onze klantenservice.

   

  Retourbeleid

   

  Ongedragen producten met een aangehecht origineel label en verpakking kunnen binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Let op dat de producten die u gekocht heeft in de Vanguard Official Webshop niet teruggebracht kunnen worden in één van de Just Brands winkels of andersom. Retour gestuurde artikelen moeten in de juiste conditie zijn, wat inhoudt dat deze overheen komen met normaal gebruik voor het bekijken en passen van de artikelen. Zoals dat normaal gesproken in winkels ook gebeurt. Wanneer de goederen zijn verslechterd als gevolg van meer gebruik, behouden wij ons het recht om te vragen om vergoeding. Let ook op de wettelijk voorgeschreven instructies over de rechten voor het retourneren van goederen in onze Terms and Conditions .

   

  Terugbetalingen

   

  Wanneer u een artikel of meerdere artikelen retour gestuurd hebt, zorgen wij ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

  Zodra u de retourzending heeft weggebracht kan het 1 week duren voor ons Warehouse dit verwerkt heeft. U ontvangt een e-mail zodra de retourzending bij ons verwerkt is.

  Om een volledige terugbetaling te ontvangen is het belangrijk dat wij de goederen ontvangen in originele staat, ongedragen met kaartjes. Bijvoorbeeld: Wanneer u betaald heeft met een creditcard wordt het bedrag teruggestort naar dezelfde creditcard rekening. Wij betalen altijd binnen 14 werkdagen terug, nadat u de retourbevestiging heeft ontvangen. Wij doen ons best dit sneller te laten verlopen.

   

  Een andere vraag over het retourproces?

   

  Onze klantenservice kan u helpen.

  Neem telefonisch contact op via +31 (0)85 27 33 372 of stuur een e-mail naar webshopservice@vanguard-clothing.com of vul ons contactformulier: in.

   

Request url: www.vanguard-clothing.com/company-information/returning Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 3.81.73.233 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)