Je winkelmand is leeg

Algemeen

Just Brands vindt het belangrijk dat de persoonsgegevens van bezoekers van haar website zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. In deze privacyverklaring heeft Just Brands haar beleid met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens uiteengezet. Voorop staat dat Just Brands zich in alle gevallen houdt aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaraan stelt.

 

Gegevensverwerking bij bezoek website

Bij elk bezoek aan de website van Just Brands worden de volgende gegevens verwerkt: IP-adres, browserinformatie, bezoekers-partronen en gebruik van de website (zoals uw click-gedrag). Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om de website te evalueren en te verbeteren.

 

Gegevensverwerking bij bestelling via website

Indien u op de website van Just Brands een bestelling plaatst, wordt u verzocht naam-, adres-, e-mail- en betaalgegevens te verstrekken. De door u verstrekte gegevens worden door Just Brands uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruikt:

-               het zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen van een bestelling;

-               het informeren over de status van de bestelling;

-               het afhandelen van de bestelling (zoals de betaling, bevestiging en de verzending daarvan);

-               inzake het verlenen van klantenservice;

-               verstrekking van gegevens aan derden indien noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die u met Just Brands bent aangegaan en verstrekking van gegevens aan derden op basis van eventuele voor Just Brands geldende wettelijke verplichtingen.

 

Beveiliging

Just Brands draagt zorg voor een passende mate en vorm van beveiliging van persoonsgegevens welke beveiliging in overeenstemming is met de daaraan gestelde eisen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden van de verwerking zoals beschreven in deze privacyverklaring en niet langer dan waartoe Just Brands wettelijk gehouden is.

 

Rechten

U kunt met Just Brands contact opnemen met een verzoek om inzage in de persoonsgegevens die Just Brands van u heeft geregistreerd. Indien die informatie (deels) onjuist en / of onvolledig is kunt u Just Brands verzoeken de betreffende informatie te corrigeren, te verwijderen en / of aan te vullen.

 

Cookies

Op de website wordt gebruik gemaakt van cookies die door uw browser op uw computer worden opgeslagen. Cookies worden gebruikt in het bestelproces om informatie over uw bestellingen op te slaan en om een volgend bezoek aan de website te vergemakkelijken. De meeste browsers accepteren cookies automatisch, u kunt uw browser echter ook zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. In dat geval bestaat de mogelijkheid dat u niet van alle mogelijkheden van de website van Just Brands gebruik kunt maken. Ook kunt u uw browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd als er een cookie wordt geplaatst op uw computer.

 

Nieuwsbrief / reclamemateriaal

Indien u Just Brands toestemming hebt gegeven u op de hoogte te houden over onder andere haar activiteiten en aanbiedingen, dan wel via de website een bestelling hebt geplaatst ontvangt u per e-mail een nieuwsbrief / reclamemateriaal. In de nieuwsbrief / reclamemateriaal zelf is weergegeven op welke wijze u zich kunt afmelden voor ontvangst van de nieuwsbrief / reclamemateriaal.

 

Overig

Just Brands blijft te allen tijde gerechtigd wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Op de website van Just Brands zijn mogelijk links naar websites van andere organisaties opgenomen. Just Brands draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites en de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens.

 

Vragen

Als u nog vragen hebt over het privacybeleid van Just Brands kunt u contact opnemen via webshopservice@vanguard-clothing.com  of door gebruik te maken van ons contactformulier: