Je winkelmand is leeg

"VANGUARD - LIFE IS A NOMADIC DISCOVERY"

 

Vrijbuiters. Ze bestaan nog. Stoere, onafhankelijke avonturiers, die vrijheid beschouwen als het hoogste goed. Gedreven door een onstilbaar verlangen naar het onbekende. Geen bestemming, behalve zichzelf. Uitgerust met niet meer dan een klassieke bike èn comfortabele kleding. Van Vanguard.

 

Geïnspireerd door deze nomadische levensstijl brengt Vanguard een verfijnde, stoere collectie op de markt. De collectie bevat zowel basis als uitgewerkte items en een mooie mix van materialen, details en contrasten. Van rijke rust tot casual, uitgewerkt met de herkenbare biker accenten.

 

Het merk Vanguard is een compleet lifestyle concept dat wordt ondersteund door een unieke nomadische merkbeleving. Een ongepolijst en steeds weer verrassend concept, dat vrijheid en onafhankelijkheid centraal stelt en het leven zelf beschouwt als één lange reis vol vrijheid en avontuur.

 

VANGUARD is a Trade Mark of JUST BRANDS


New Yorkstraat 50
1175 RD Amsterdam Lijnden
p.o. box 21
1170 AA Badhoevedorp

http://about.justbrands.eu


VAT: NL801555711B01
KAMER VAN KOOPHANDEL AMSTERDAM 33241012

e-mail: webshopservice@vanguard-clothing.com

 

 

Request url: www.vanguard-clothing.com/company-information-old Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 54.162.151.77 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)