THE GENTLEMAN’S JOURNEY

THE GENTLEMAN’S JOURNEY

SPRING/SUMMER ’22 COLLECTION

De nieuwe Spring/Summer ’22 collectie van Vanguard staat in het teken van onze ‘Gentleman’s Journey’. De bestemming van deze reis en de inspiratie voor de nieuwe collectie: Porto. Coastal Gents, modern denim style en het veelzijdige stadsleven komen in deze kuststad bij elkaar. De nieuwe sophisticated summer styles zijn uitgevoerd in comfortabele, lichtgewicht materialen, zoals linnen – een echte must-have in de zomer. Een highlight in de collectie is de nieuwe V7 jeans: een moderne straight fit met rijke Vanguard details.

MADE TO MOVE

Smart, casual – en nooit overdressed. De nieuwe styles van Vanguard uitgevoerd in smart jersey zijn echte must-haves. Deze items zijn erg comfortabel en bieden veel bewegingsvrijheid, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg, maar zeker ook voor thuis of op kantoor. Ontdek bijvoorbeeld de V12 chino van Vanguard. Deze ultieme 24-uur-chino is perfect voor elk moment van de dag. De stijl is uitgevoerd in een moderne slim fit die je op allerlei manieren kunt combineren – of je nou voor een stijlvolle, geklede look gaat of een stoere, casual outfit.

MODULAR WARDROBE

De nieuwe Vanguard collectie bestaat uit tijdloze items die perfect op elkaar zijn afgestemd, waardoor je ze erg makkelijk met elkaar kunt combineren. Met de modulaire garderobe van Vanguard stel je zo heel makkelijk verschillende looks samen. Door een of meerdere kledingstukken te wisselen pas je jouw outfit makkelijk aan en creëer je een nieuwe stoere, maar altijd stijlvolle look die perfect bij je past. Zo kun je alle kanten op en ben je voorbereid op alles wat er gedurende de dag op je te wachten staat.

ALL ABOUT COMFORT
ALL ABOUT COMFORT

ALL ABOUT COMFORT

Vragen?