HET WINNENDE V12 DESIGN IS BEKEND

DE STEMMEN ZIJN GETELD – ONTDEK DE NIEUWE CUSTOM V12 BIKE

Vorig jaar hebben we jullie gevraagd om te stemmen op een van de drie signature designs voor de nieuwe custom Vanguard V12 bike. Dat hebben jullie gedaan – bekijk de winnaar hieronder! We hebben nog een aantal details toegevoegd om de bike nog mooier te maken. Features van de V12 jeans en de V12 chino zijn verwerkt in het design, net als de kleuren van de nieuwe Fall/Winter ’23 collectie. Dit jaar wordt de nieuwe Vanguard bike vakkundig gebouwd. Wil je het proces volgen? Schrijf je dan in voor de Vanguard nieuwsbrief onderaan deze pagina, zodat je zeker weet dat je onthulling van de bike en de nieuwe V12 jeans niet mist.

V12 JEANS .

Ontdek de nieuwste Vanguard fit: de V12 jeans. Wegens het grote succes van de Vanguard V12 chino hebben we deze stijl nu voor het eerst ook uitgevoerd in een jeans fit. De V12 jeans heeft een moderne slim fit met een relaxte look. Hij is uitgevoerd in een hele zachte, hoogwaardige Italiaanse Candiani denim met comfortabele stretch en een goede recovery. Nieuwe details, zoals de leren back patch en de V-shaped coin pocket, geven de V12 jeans een stoere, maar altijd stijlvolle look.

V12 CHINO .

De ultieme 24-uur-chino: de Vanguard V12. Deze stoere chino is ideaal voor elk moment van de dag, of je nou thuis, op kantoor of onderweg bent. De V12 chino, een moderne slim fit, is uitgevoerd in onze comfortabele bi-stretch kwaliteit. Dit zorgt voor ultiem draagcomfort, terwijl de rijke uitstraling van een luxe pantalon behouden blijft. De hoogwaardige afwerking en de subtiele details, zoals de blinde ritssluiting op de achterzak, maken de V12 chino compleet.

THE V12 CROSSOVER

De nieuwe Vanguard V12 jeans en V12 chino zijn ontworpen met signature details die ook in de nieuwe custom Vanguard bike verwerkt zullen worden. Unieke features, zoals V-vormige details, lederen elementen en geborduurd artwork, brengen de broeken en de motor samen in een compleet nieuw Vanguard design. Stoer, maar altijd stijlvol.

Vragen?